56 99 92 00
post@bbf.no

Refinansiering av smålån – få en bedre privatøkonomi

Ønsker du en bedre privatøkonomi? Er det vanskelig å holde styr på regningene? Da kan det være en god idé å søke om refinansiering. Du samler dine dyre smålån i ett lån og får bedre oversikt over din privatøkonomi. Samtidig får du en lavere rente og et lavere månedsbeløp å forholde deg til.

Gode betingelser på refinansiering av smålån

Vi tilbyr gode betingelser på refinansiering. Du får to måneders avdragsfrihet eller betalingsfrihet i året som du kan bruke som du vil. I tillegg til dette blir 28% av dine renteomkostninger automatisk fratrukket på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret. Du kan låne inntil kr. 250.000 med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Dette gør det lettere for deg å betale minimumsbeløpet hver måned.

Må jeg stille sikkerhet eller kausjonist for å få lånet?

Ved refinansiering av smålån inntil kr. 250.000 behøver du i utgangspunktet ikke dette. Det er uansett alltid en fordel å søke sammen når man er gift, samboer eller lever i partnerskap. Dette vil kunne hjelpe med å få bedre villkår på refinansiering av smålån. For lån utover kr. 250.000 vil vi kreve sikkerhet i form av pant i fast eiendom.

Hvem kan søke om refinansiering?

– Du må være minimum 20 år.
– Du må ha fast inntekt.
– Du må ikke ha eller hatt inkassosaker/betalingsanmerkninger det siste året.

Hva gjør jeg dersom jeg får problemer med å betale?

Dersom du får problemer med tilbakebetalingen av lånet må du kontakte oss så tidlig som mulig. Det er mye enklere å finne gode løsninger for begge parter dersom du tar kontakt tidlig.

Søk her