56 99 92 00
post@bbf.no

Med en refinansiering av lån kan du spare mange penger hver måned.

Refinansiering av lån kan hjelpe deg til å spare mange penger hver måned. Vi tilbyr gunstig rente på refinansiering fra 8,5%. Du kan refinansiere for inntil kr. 250.000. Du vil få raskt svar på din søknad, som oftest innen et par timer etter at du har søkt. I noen tilfeller får du også utbetalt pengene innen 24 timer. Med refinansiering av gjeld får du kun ett lån å forholde deg til. Dette gir deg bedre oversikt over din økonomi. Du får også kun én kreditor å forholde deg til. Ønsker du å vite mer om refinansiering er du velkommen til å ringe oss på tlf. 05115 eller sende en e-post til post@bbf.no.

Refinansiering av lån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å stille pant i bolig eller annen sikkerhet for å kunne søke om refinansiering.

Send inn en uforpliktende søknad i deg og motta et godt tilbud!

Vi har lang erfaring med refinansiering av gjeld. Vi ordner alt det praktiske omkring refinansieringen dersom du ønsker dette. Du trenger bare å sende inn en uforpliktende søknad.

Når må jeg betale tilbake og hvordan gjør jeg det?

Du må betale på lånet én gang pr. måned med fast forfallsdato. Du kan velge mellom å opprette avtalegiro eller få faktura tilsendt i posten. Forfallsdatoen kan du bestemme selv.

Kan jeg betale tilbake raskere enn det som står i betalingsplanen?

Ja, det kan du, og det koster ikke noe ekstra. Ved førtidig tilbakebetaling vil dine totale lånekostnader også reduseres.

Har du spørsmålm til refinansiering er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 eller sende en e-post på post@bbf.no. Vi kan hjelpe deg med det meste i forbindelse med refinansieringen!

Søk her