56 99 92 00
post@bbf.no

Refinansiering av kredittkort

Refinansiering av kredittkort og dyre smålån til ett lån

Har du mange dyre kredittkort kan det være en god idé å samle alle i ett lån. Dette gir deg et lavere månedsbeløp og generelt bedre oversikt over din økonomi.

Med refinansiering av kredittkort får du én kreditor og én regning å forholde deg til. Vi tilbyr gunstig refinansiering med en lav effektiv rente fra 8,5%. Dette er en av markedets beste renter på refinansiering uten sikkerhet. Vi tilbyr også to måneder med avdragsfrihet eller betalingsfrihet i året. Du kan fritt benytte deg av denne muligheten når det passer deg.

Refinansier for inntil kr. 250.000

Du kan søke om refinansiering av smålån og kredittkort inntil kr. 250.000 uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom for å kunne refinansiere hos oss. Vi gir deg samtidig raskt svar på sønaden, som oftest innen et par timer. Søker du i helgen vil du få svar påfølgende virkedag.

Lang erfaring med refinansiering

Vi har lang erfaring med refinansiering. Dette er din trygghet for at vi alltid gjør vårt beste for å kunne tilby deg de beste lånebetingelser. I tillegg til dette ordner vi også alt det praktiske i forbindelse med refinansieringen dersom du ønsker det. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en uforpliktende søknad om refinansiering.

Kan jeg trekke fra rentene på skatten?

Forutsatt at fradragsreglene ikke endres, kan 28% av rentekostnadene skrives av på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret.

Har du spørsmål om refinansiering av kredittkort eller småkreditter er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 for en uforplinkende prat.

Søk her