56 99 92 00
post@bbf.no

Få oversikt over din økonomi med refinansiering av gjeld.

Har du mye gjeld som har du vanskelig med å betale? Da kan det være en god idé å samle dine lån og få en bedre oversikt over din økonomi. Når du samler dine lån reduserer du i de fleste tilfeller renten og dette gir deg et lavere månedsbeløp. Du får også kun én kreditor å forholde deg til. Gjennom Blancolån.no kan du søke om refinansiering av gjeld på inntil kr. 250.000, vi hjelper deg med alt det praktiske. Du trenger kun å sende inn en uforpliktende søknad. Vi fokuserer på en rask behandlingstid. Du vil i de fleste tilfeller få svar på din søknad om refinansiering innen et par timer. Har du Bank-ID kan vi også utbetale ditt lån veldig raskt. Du kan også søke om refinansiering av kredittkort.

Gunstig rente på refinansiering

Vi kan tilby en av markedets beste renter på refinansiering. Velger du å låne kr. 250.000 med 15 års nedbetalingstid kan vil tilby en effektiv rente på 8,5%. I denne renten er alle gebyrer og ekstra utgifter inkludert.

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

På dagtid vil vi behandle søknaden din innen 2 timer fra du har søkt. Søker du på kveldstid vil du få svar neste dag, søker du i helgen får du svar påfølgende virkedag. Du vil da få svar per e-post, sms eller på telefon.

Hvor lang tid tar det før jeg får utbetalt pengene?

Har du Bank-ID vil vi i de fleste tilfeller kunne utbetale lånet innen 24 timer. Dersom du ikke har dette vil det gå 3-5 virkedager avhengig av postgang.

Hvordan får jeg pengene utbetalt?

Dersom lånet blir godkjent blir pengene overført til det kontonummeret du oppgir i søknaden.

Søk her