56 99 92 00
post@bbf.no

Refinansiering

Refinansiering på dagen

Med refinansiering kan du spare mye penger hver måned.

Refinansiering av lån eller dyre kredittkort vil ikke slette din gjeld, men det reduserer i de fleste tilfeller dine renteutgifter og gebyrer. Samtidig får du også en bedre oversikt over din økonomi. Du har i tillegg mulighet for å få en lengre nedbetalingstid.

Uoversiktlig økonomi?

Hvis du velger å refinansiere dine dyre smålån blir det også enklere for deg å holde oversikt over en uryddig økonomi ved at du har én kreditor og én innbetaling å forholde deg til. På denne måten slipper du mange forskjellige fakturaer og kreditorer.

Kvitt deg med gjeld raskere

Dersom du har mulighet til å bruke pengene du sparer ved lavere terminbeløp, til å betale inn ekstra på lånet ditt, vil du få nedbetalt lånet raskere. Det er viktig at du ikke bruker de penger du sparer til å øke ditt forbruk.

Vi tilbyr

» Mulighet for en romsligere økonomi – refinansier inntil kr. 250.000 uten sikkerhet
» Ett lån å forholde seg til med en effektiv rente fra 8,5%
» Lavere rente og månedsbeløp og nedbetalingstid på opptil 15 år

Vi ordner opp med dine gamle kreditorer

Alt du trenger å gjøre er å sende inn en online søknad om refinansiering. Vi ordner alt det praktiske i forbindelse med refinansieringen.

Kan jeg betale tilbake raskere enn avtalt?

Ja, det kan du, og det koster ikke noe ekstra. Ved førtidig tilbakebetaling vil dine totale lånekostnader også reduseres.

Kan jeg trekke fra rentene på skatten?

Forutsatt at fradragsreglene ikke endres, kan 28% av rentekostnadene trekkes fra på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret.

Hva gjør jeg når selvangivelsen kommer?

Skattemyndighetene får informasjon om utestående lån, i tillegg til betalte renter og etableringsgebyr som du kan trekke fra på skatten. Kontroller at beløpet som står på selvangivelsen din er korrekt med årsoppgaven du får fra oss.

Søk her