56 99 92 00
post@bbf.no

Lån på dagen

 

Lån på dagen

Vi gir raskt svar på din søknad om lån på dagen. Har du Bank-ID er det også mulig å få utbetalt ditt lån innenfor samme tidsrom.

Du kan få lån på dagen på inntil kr. 250.000 gjennom blancolån.no. Du velger selv hva du vil bruke pengene til. Vi stiller ingen spørsmål til låneformål. Vi har lang erfaring som tilbyder av lån, og har derfor en av markedets beste effektive renter fra 8,5%.

Må jeg ha sikkerhet eller medlåntaker?

Ved opptak av et lån innenfor kr. 250.000 behøver du i utgangspunktet ikke dette. Det er uansett alltid en fordel å søke sammen når man er gift, samboer eller lever i partnerskap. For lån utover kr. 250.000 vil vi i kreve sikkerhet i form av pant i fast eiendom.

Enkel søknad

Det er enkelt og greit å søke om lån på dagen gjennom Blancolån.no. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut og sende inn en søknad via vårt online søknadskjema. Du mottar deretter et svar innen 24 timer på telefon, sms eller e-post. Dersom du søker i helgen vil du få svar påfølgende virkedag.

Gunstige betingelser

Vi tilbyr gunstige betingelser i forbindelse med lån på dagen. Vi kan blant annet tilby deg to måneders avdragsfrihet eller betalingsfrihet i året. Etter nåværende skatteregler blir 28% av dine renteomkostninger fratrukket på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret.

Spar penger

Det kan også være en god idé å bruke ditt lån til å refinansiere. Ved refinansiering av eksisterende smålån og kreditter kan du spare tusenvis av kroner hvert år!

Har du spørsmål til lån på dagen er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 eller sende en e-post på post@bbf.no.

Søk her