56 99 92 00
post@bbf.no

Forbrukslån uten sikkerhet

Med forbrukslån uten sikkerhet trenger du ikke pant i bolig eller annen form for sikkerhet. Det kan imidlertid være en fordel å stille sikkerhet da det blir lettere for deg å få innvilget din søknad. Vi tilbyr forbrukslån uten sikkerhet med en gunstig effektiv rente fra 8,5%. I denne renten er alle gebyrer og omkostninger inkludert. Dette er en av markedets laveste forbrukslån renter. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en uforpliktende søknad, så kontakter vi deg med et eventuellt tilbud.

Raskt svar på din søknad

Du får alltid raskt svar når du søker om forbrukslån gjennem Blancolån.no. Vi gir deg i de fleste tilfeller svar innen to timer. Søker du i helgen får du svar påfølgende virkedag. Dersom du har Bank-ID har vi mulighet til å utbetale ditt lån innen 24 timer.

Hvem kan låne?

– Du må være minimum 20 år.
– Du må ha fast inntekt.
– Ikke ha eller hatt inkassosaker/betalingsanmerkninger det siste året.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan søke om forbrukslån inntil kr. 250.000. Du kan også søke om større lån enn dette, men da forutsetter vi pant i fast eiendom. Billån gis mot sikkerhet i bilen du kjøper.

Har du spørsmål om forbrukslån uten sikkerhet er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 eller sende oss en e-post på post@bbf.no.

Søk her