56 99 92 00
post@bbf.no

Vil tilbyr en av markedets beste forbrukslån rente. Søker du om lån på kr. 250.000 med 15 års nedbetalingstid, kan vi tilby deg en effektiv rente fra 8,5%. Denne renten finner du ikke billigere så mange andre plasser. I tillegg til dette trenger vi heller ikke sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom for å kunne godkjenne din søknad. Har du en god inntekt og lite gjeld trenger du ikke stille sikkerhet.

Lån med lav inntekt

Har du en lavere brutto inntekt enn kr. 250.000 pr. år kan det være en god idé å søke sammen med en medsøker. Dette er en person som er medansvarlig på lånet. Dette kan hjelpe deg til å få innvilget din søknad og en bedre forbrukslån rente. Mange stiller med en forelder eller en bekjent som medsøker.

Må dere vite hva pengene skal brukes til?

Nei, vanligvis behøver vi ikke å vite dette. Noen ganger kan likevel denne informasjonen positivt påvirke kredittvurderingen og i enkelte tilfeller vil vi be om dette som tilleggsinformasjon.

Når må jeg betale tilbake og hvordan gjør jeg det?

Du må betale på lånet én gang pr. måned med fast forfallsdato. Du kan velge mellom å opprette avtalegiro eller få faktura tilsendt i posten.

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

På dagtid vil vi behandle søknaden din innen 2 timer fra du har søkt. Søker du på kveldstid vil du få svar neste dag. Søker du i helgen vil du få svar påfølgende virkedag. Du vil da få svar per e-post, sms eller på telefon. Din forbrukslån rente vil stå oppført i gjeldsbrevet du får tilsendt.

Søk her