56 99 92 00
post@bbf.no

 

Med et forbrukslån på dagen gjennom Blancolån.no får du svar på din søknad innen 24 timer. Har du Bank-ID har du mulighet for å få utbetalt pengene innen 24 timer.

Blancolån.no er spesialisert på forbruksfinansiering og raske forbrukslån med en gunstig rente. Vi kan tilby en effektiv rente fra 8,5% hvis du låner kr. 250.000 med 15 års nedbetalingstid.

Forbrukslån uten pant

Du trenger ikke å pantsette din bolig eller skaffe annen sikkerhet for å kunne låne hos oss. Forbrukslån uten sikkerhet tilbyr vi til alle våre kunder. Din lånesøknad må imidlertid gjennom en generell kredittvurdering før vi kan innvilge den.

Ansvarlig lån

Når du søker om lån hos oss vil vi vurdere din økonomi og tilby deg det lånebeløpet som vi mener at din økonomi kan håndtere. Det er din trygghet på at du aldri vil få et forbrukslån hos Blancolån.no som vil belaste din personlig økonomi mer enn nødvendig. Noen ganger vil vi derfor bli nødt til å tilby deg et lavere beløp enn det du søkte. Det er viktig at du oppgir korrekte opplysninger i lånesøknaden.

Fradrag på skatten

28% av renteomkostningene og etableringsgebyret bli trukket fra på skatten. Du trenger ikke gjøre noen ting. Dette skjer automatisk. Du må imidlertid kontrollere at tallene i årsoppgaven du får fra oss stemmer overens med tallene i selvangivelsen.

Full frihet ved lån

Vi tilbyr full frihet på våre forbrukslån. Det betyr at du ikke trenger oppgi låneformål hvis du ikke ønsker dette. Du kan bruke ditt lån til akkurat det du vil!

Når må jeg betale tilbake og hvordan gjør jeg det?

Du må betale på lånet én gang pr. måned med fast forfallsdato. Du kan velge mellom å opprette avtalegiro eller få faktura tilsendt i posten.

Kan jeg betale tilbake raskere enn avtalt?

Ja, det kan du, og det koster ikke noe ekstra. Ved førtidig tilbakebetaling vil dine totale lånekostnader også reduseres.

Har du spørmål til forbrukslån på dagen er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 eller sende en e-post til post@bbf.no.

Søk her