56 99 92 00
post@bbf.no

Når du er fylt 20 år har du mulighet for å søke om forbrukslån gjennom Blancolån.no. Vi kan tilby gunstige renter og gode betingelser. Du har mulighet til å låne inntil kr. 250.000 uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger sikkerhet i bolig eller annen form for sikkerhet for å kunne låne hos oss. Har du en lav inntekt kan det være en god idé å ha en medsøker med på din søknad. Det øker dine sjanser for å kunne få innvilget ditt lån. En medsøker er en person som er medansvarlig på lånet. Det kan være en av dine foreldre eller en bekjent.

Flere fordeler med forbrukslån 20 år

Et forbrukslån kan du bruke det til akkurat det du ønsker og du trenger ikke oppgi låneformål. Vi stiller ingen spørsmål.Du får også tilbud om to måneders avdragsfrihet på ditt lån i året som du kan bruke som du ønsker. Dette forplikter imidlertid at du har betjent lånet i henhold til nedbetalingsplanen. I tillegg til dette blir 28% av dine renteomkostninger automatisk trukket fra på skatten. Det samme gjelder for etableringsgebyret.

Raskt svar

Sender du inn en søknad i dag vil du i de fleste tilfeller få svar innen et par timer. Søker du i helgen vil du få svar neste virkedag. Du har også mulighet for å få utbetalt ditt lån innen et par dager hvis du har adgang til Bank-ID. Vi bruker Bank-ID til å gjennomføre lovpålagt legitimasjonskontroll.

Har du spørsmål til ditt forbrukslån eller din søknad er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 eller sende oss en e-post på post@bbf.no.

Søk her