56 99 92 00
post@bbf.no

Forbrukslån

 

Forbrukslån på dagen

Få råd til det du trenger med et forbrukslån gjennom Blancolån.no. Vi tilbyr gunstige forbrukslån med en effektiv rente fra 8,5%.

Skal du pusse opp, eller ønsker du å realisere drømmeferien? Da kan vi muligens hjelpe deg!
Vi tilbyr rimelig forbrukslån på dagen med gode betingelser. Du kan låne inntil kr. 250.000 uten sikkerhet. Du kan velge en nedbetalingstid på inntil 15 år. Du får da et lavt månedsbeløp å forholde deg til. Har du en høy inntekt kan du velge å nedbetale ditt lån på kortere tid.

Rask svartid og utbetaling av ditt lån

Vi kommer med en tilbakemelding på din søknad innen få timer. Dersom du søker i helgen får du svar påfølgende virkedag. Har du Bank-ID kan vi i noen tilfeller utbetale lånet innen 24 timer. Det kaller vi lån på dagen.

Spesialister på lånefinansiering

Vi har spesialisert oss på lån til private og tilbyr forbrukslån med lav rente. Vi har over 30 års erfaring med lånefinansiering. Dette er din trygghet på at du alltid får den beste service og at vi gjør vårt beste for å tilby deg gode betingelser.

Ytterlige fordeler

Du kan trekke fra 28% av dine renteomkostninger på skatten. Vi tilbyr også 2 måneders betalingsfrihet eller 4 måneders avdragsfrihet i året på ditt forbrukslån. Dette kan hjelpe deg i tider med ekstra utgifter. Mange tar for eksempel en avdragsfri måned opp til jul da utgiftene er ekstra store.

Lån – selv med lav inntekt

Selv med brutto årsinntekt under kr. 250.000 kan du i mange tilfeller få tilbud om lån. Vi krever da at du kan tilby sikkerhet i bolig eller at du har en medsøker på din lånesøknad. Det viktigste er at din privatøkonomi er skikket til å håndtere lånet.

Har du spørsmål til din søknad eller ditt forbrukslån er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 for en prat. Våre medarbeidere er klare til å besvare dine spørsmål.

Søk her