56 99 92 00
post@bbf.no

Blankolån

Med et blankolån trenger du ikke stille med sikkerhet i fast eiendom eller andre eiendeler. De eneste krav vil stiller til søker er at du er fylt 20 år og har en fast inntekt. Vi vil imidlertid alltid gjennomføre en helhetlig kredittvurdering av deg og resultatet av søknaden kan i noen tilfeller bli avslag selv om du oppfyller disse kriteriene. I tillegg til dette kan du ikke ha noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger det siste året. Vi har lang erfaring med blancolån og vil alltid gjøre vårt beste for å kunne tilbydeg de beste betingelser!

Søk om blankolån i dag på inntil kr. 250.000 og få utbetalt pengene innen et par dager. Du vil i fleste tilfeller få svar på din søknad innen et par timer. Vi kan tilby en god effektiv rente fra 8,5% hvis du låner kr. 250.000 med 15 års nedbetalingstid.

Bruk ditt bankolån til det du ønsker

Vi stiller ingen krav til låneformål med et blancolån. Du kan fritt bruke det som du ønsker. Kjøp noe du trenger eller bestill drømmereisen. Du bestemmer selv.

Hvor lang tid tar det før jeg får utbetalt mitt blankolån?

Har du Bank-ID vil vi i de fleste tilfeller kunne utbetale lånet innen 24 timer. Dersom du ikke har dette vil det gå 3-5 virkedager avhengig av postgang. Bank-ID blir brukt for å gjennomføre lovpålagt legitimasjonskontroll av deg.

Kan jeg trekke fra rentene på skatten?

Forutsatt at fradragsreglene ikke endres, kan 28% av rentekostnadene på ditt blankolån skrives av på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret.

Hva gjør jeg når selvangivelsen kommer?

Skattemyndighetene får informasjon om utestående lån, betalte renter og etableringsgebyr som du kan trekke fra på skatten. Kontrollér at beløpet som står på selvangivelsen din stemmer med tallene i årsoppgaven du får fra oss.

Har du spørsmål til ditt blankolån er du alltid velkommen til å ringe oss på tlf. 56 99 92 00 eller sende oss en e-post på post@bbf.no.